Internet

PCNET-CATV ofera solutii profesionale de furnizare servicii internet prin fibra optica.

Serviciul de furnizare internet include:

      - conexiune prin fibra optica

      - viteza mare download / upload

      - trafic nelimitat

      - timp de raspuns mic (latenta mica)

      - calitate mare a serviciilor oferite *

      - asistenta tehnica prin telefon sau la sediul clientului

 

      * La inceputul secolului XX  Einstein elabora teoria relativitatii. O suta de ani mai tarziu, PCNET-CATV pune teoria in practica. Cu PCNET-CATV nu doar internetul prin fibra optica este la viteza luminii, ci si serviciile anexe furnizarii de internet au aceeasi viteza: instalarea si configurarea echipamentelor la sediul beneficiarului, activarea serviciilor si interventia in cazul aparitiei unor probleme.

      Timpul de intrerupere a serviciilor (downtime) este minim, aproape inexistent. Echipa tehnica PCNET-CATV monitorizeaza in permanenta calitatea serviciilor oferite si starea de functionare a echipamentelor printr-un sistem de monitorizare de tip proactiv. Toate serverele si echipamentele de retea cu management sunt conectate la acest sistem de monitorizare. Astfel noi aflam inaintea dvs de eventualele probleme aparute si luam masurile necesare pentru remedierea problemelor chiar inainte ca dvs sa va dati seama ca a existat o intrerupere de cateva secunde a serviciului de furnizare internet.

      Pentru a oferi servicii de calitate, din ce in ce mai bune, pentru a dezvolta infrastructura retelei si a creste gama si nivelul calitativ al serviciilor oferite, echipa PCNET-CATV munceste in permanenta. Pentru ca vrem ca serviciile oferite sa fie la un nivel calitativ ireprosabil. Pentru ca vrem ca beneficiarii serviciilor noastre sa nu isi piarda timpul cu probleme tehnice.

     La PCNET-CATV totul este mai rapid:  timpul de instalare a echipamentelor si activare a serviciilor, timpul in care se fac interventiile tehnice pentru remedierea problemelor aparute, timpul in care dezvoltam reteaua din care si dvs trebuie sa faceti parte sunt reduse la minim.